Lélegzet, ászanák, fókusz – astanga tanfolyam!

Lélegzet, ászanák, fókusz – astanga tanfolyam!

Ha a jógára gondolsz, egy békésen mosolygó, mezítlábas nő képe ugrik be, aki egy réten lenge ruhában túl nagy erőfeszítést nem igénylő mozdulatokat végez? Vagy épp ellenkezőleg, egy szikár férfi képe tűnik fel, akinek szálkás teste különféle, elképzelhetetlen pozícióba csavarodik, miközben ő feszülten koncentrál és mélyen lélegez?

Minassist small1dkét esetben igazad van! A jóga bármi lehet, ami neked egy adott időpillanatban jól esik, és ami az ászanák, azaz testhelyzetek gyakorlásán és az egyenletes légzésen keresztül lecsendesíti az elmét.

Március 3-tól kedd esténként még többet megtudhatsz erről a többezer éves rendszerről, azon belül is az astanga jógáról. Ezt a dinamikus gyakorlást Sri K. Pattabhi Jois indiai mester fejlesztette ki. Az astanga sorozat rendszeres gyakorlása nemcsak, hogy segít a stressz elengedésében, de a testünket is remekül karban tartja: kívül, belül megújít.

Minden a kilégzéssel kezdődik … de persze ezen kívül több légzőgyakorlatot megtanulunk majd. Szó lesz a jóga gyökereiről és alapjairól, a légzés és a mozgás koordinálásáról, a bandhákról vagy energiazárakról, amelyek a gyakorlást stabillá és légiessé teszik és a csakrákról is. Megtanuljuk a napüdvözletet és az astanga első sorozat számos pozícióját és a levezető ászanákat. Minden órán dinamikus gyakorlásra számíthatsz, amelyet mély relaxáció követ.

A tanfolyam hat, másfél órás alkalomból áll és remélem, hogy azután is együtt gyakorolunk majd.

Gyere kényelmes ruhában és ha van jógamatracod, azt hozd magaddal.

Időpont: 2015. 03. 03-tól kedd esténként 19 órától 20.30-ig*

Helyszín: Hello Anyu közösségi tér a Király utcához közel, a Csányi utca 7-ben.

Ár: a hat alkalom díja 12 000 Ft, vagy alkalmanként 2 500 Ft.

Legkésőbb február 27-ig iratkozz fel, mert ezzel biztosítod a helyedet. Írj emailt az info@soundlightyoga.com címre vagy használd itt a contact form-ot.

Regisztrálj mielőbb! AUM shanti

*A korábbi időpont módosult, az új kezdés március 3.